top of page

Community Resources Exchange

Public·48 members

Həftəsonu evdə dostlarla birlikdə vaxt keçirərkən söhbətə əlavə olaraq internetdə də bir az məşğul olmaq üçün yeni variantlar axtarırıq. Hamımızın müxtəlif telefon modellərindən istifadə etməsi səbəbindən seçəcəyimiz platformanın fərqli ekranlarda problemsiz işləməsi vacibdir. Azərbaycanda belə seçimləri müqayisə edən zaman mobil uyğunluğu hansı üsulla yoxlamaq olar? Səhifələrin yüklənmə sürəti, menyunun sadəliyi və istifadə prosesinin rahatlığı barədə hansı meyarları əsas götürmək lazımdır?

12 Views

Axşamlar işdən sonra bir az sakitlik mənə yaxşı təsir edir. Gün ərzində telefonda və kompüterdə kifayət qədər məlumat görürəm, ona görə evdə daha çox sadə və yüngül şeylərə üstünlük verirəm. Bəzən musiqi dinləyirəm, bəzən film seçirəm, bəzən də heç bir məqsəd olmadan internetdə gəzirəm. Belə vaxtlarda qarşıma maraqlı səhifə çıxanda bir müddət baxıram. Bu yaxınlarda ünvanına da rast gəldim. Bir az araşdırdım və düşündüm ki, fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaranlar üçün nəzərdən keçirilə biləcək variantlardan biridir. Məncə, belə seçimlərdə ən vacib şey əvvəlcə məlumatları oxumaqdır. Saytda nəyin təqdim olunduğunu, qaydaların necə olduğunu və digər şərtləri başa düşmək lazımdır. Mən özüm heç vaxt tələsik qərar vermirəm. Əvvəlcə baxıram, sonra mənə maraqlı olub-olmadığını müəyyənləşdirirəm. Həm də hamının zövqü fərqlidir, ona görə bir səhifəni hamıya uyğun göstərmək düzgün olmaz. Kiminsə axşamını fərqli keçirmək üçün yeni variant axtardığını görsəm, bu linki də paylaşa bilərəm. Qalanını artıq hər kəs özü qərar verir.

bottom of page